Ruleaza acum:

Istoria musicalului hollywoodian 8. 1960...

20.00

VISELE UNEI NOPŢI DE VARĂ

În august, colecţia Visele unei nopţi de vară de la MGM Channel ajunge la apogeu cu o serie fără egal din cel mai rafinat divertisment erotic.

Simte tensiunea incandescentă dintre prostituata Christine Keeler (Joanne Whalley) şi sponsorul ei, dr. Stephen Ward (John Hurt) în
Scandal. Emoţiile şi situaţia escaladează când Christine petrece o noapte cu ministrul de război al Marii Britanii, John Profumo (Ian McKellan). Povestea este inspirată de un scandal real, care a avut loc în 1963.

La scurt timp după eliberarea din închisoare, Harry Barber (Woody Harrelson) este abordat de frumoasa Rhea Malroux (Elisabeth Shue) cu o propunere lucrativă. Însă faptul că afacerea include o răpire face lucrurile ceva mai dificile şi, până să se dezmeticească, el se găseşte în mijlocul unui haos de minciuni, trădări şi crimă. Uită-te la
Palmetto ca să vezi dacă Harry Barber rezistă numeroaselor tentaţii.

Fii martorul destrămării relaţiei dintre Nicole Kidman şi Tom Cruise, în ultimul film al lui Stanley Kubrick,
Cu ochii larg închişi. Filmul este bazat pe nuvela "Traumnovelle", de Arthur Schnitzler, care înseamnă în traducere “poveste de vis”. După ce soţia lui îi mărturiseşte fanteziile pe care le are despre alţi bărbaţi, dr. Harford (Tom Cruise) participă la o orgie secretă şi este torturat emoţional atât de mărturisirile soţiei lui, cât şi de gelozia, furia şi dorinţa lui de răzbunare.

Nu pierde drama romantică
Amantul francez, care redă povestea o iubire pasională dintre Mo, o americancă și Xavier, un tânăr francez. Cei doi se întâlnesc în Paris după ce Mo pierde avionul spre casă. La început, amândoi privesc relaţia ca pe ceva pasager şi se bucură de timpul scurt petrecut împreună. Însă în scurt timp lucrurile se complică, deoarece încep să se îndrăgostească.

Evadează cu Visele unei nopţi de vară de la MGM Channel într-o lume plină de pasiune nesfârşită şi tentaţii incandescente.

05 august, 23:00
Scandal

12 august, 23:45
Palmetto

19 august, 22:50
Cu ochii larg închişi

26 august, 23:00
Amantul francez premieră MGM

Palmetto