Ruleaza acum:

O casă numai pentru noi

09.10

SEARĂ TEMATICĂ: BRAVO, ANGLIA!

Luna aceasta, când Jocurile Olimpice se desfăşoară la Londra, toţi ochii lumii sunt îndreptaţi spre insula britanică. Însă Marea Britanie are mult mai multe de oferit, pe lângă faptul că adăposteşte sute de sportivi şi pe fanii lor. Ca să îţi faci o idee despre ce alte lucruri sunt pur englezeşti, MGM Channel îţi oferă o diversitate de filme care te vor ajuta să trăieşti experienţa britanică la superlativ. Aşa că stai cu noi în fiecare joi, de la 21.00 şi vei descoperi cât de mare e Marea Britanie!

Unul dintre cele mai cunoscute “produse” britanice este, cu siguranță, The Beatles. Ei nu au format doar una dintre trupele cu cel mai mare succes comerical din istoria muzicii pop, dar şi cu egal succes la critică. Drama muzicală biografică
Povestea lui John Lennon îţi permite să arunci o privire atentă asupra începuturilor vieţii şi carierei legendarului John Lennon, unul dintre membrii fondatori ai trupei. Lasă filmul să te poarte printre influenţele muzicale şi relaţiile interumane care au conturat în mod esenţial viaţa şi, ulterior, muzica lui John Lennon. Filmul care urmează îţi dă şansa să vezi talentul actoricesc al lui John Lennon, în comedia Cum am câştigat războiul?

Când te gândeşti la Anglia, există o legendă care nu va fi nici când uitată: Robin Hood, haiducul erou al folclorului englez, celebru pentru că “fura de la bogaţi şi dădea săracilor”. SEARA TEMATICĂ de la MGM Channel îţi oferă ocazia să-l vezi pe carismaticul erou în două filme!
În
Robin Hood, prinţul hoţilor, Kevin Costner îl joacă pe Robin de Locksley, care se întoarce în Anglia după ceva timp petrecut ca prizonier. Ajuns acasă, el descoperă că tatăl său a fost ucis de şeriful de Nottingham (Alan Rickman), iar Robin jură să-i răzbune moartea. El se ascunde în pădurea Sherwood, se alătură unei bande de săteni exilaţi şi devine conducătorul lor.
Aventurile trăsnite ale lui Robin Hood este o comedie nebună, în care Robin Hood (George Segal), haiducii lui şi Lady Marian (Morgan Fairchild) trebuie să adune destui bani ca să-l elibereze pe bunul rege Richard Inimă-de-Leu (Robert Hardy), care este ţinut ostatic de Ducele de Austria.

Un alt personaj celebru, legat intrinsec de Marea Britanie, este detectivul lui Sir Arthur Conan Doyle, Sherlock Holmes. Investigatorul la care apelează şi Scotland Yard-ul este faimos pentru logica de fier a raţionamentelor lui şi pentru utilizarea ştiinţei criminalistice pentru a rezolav orice caz, oricât de misterios. În excelenta comedie britanică
Câinele din Baskerville, Sherlock Holmes (Peter Cook) îşi trimite credinciosul partener, dr. Watson, să preia un caz în care este implicat un câine diavolesc. Căutarea fără rezultate a câinelui fugar duce la mult amuzament pe seama lui Watson, în timp ce Holmes este în vizită la mama sa. Talentatul comic Dudley Moore îl joacă nu doar pe energicul dr. Watson, ci şi pe mama lui Sherlock Holmes. Nu trebuie ratat!

Interesantul documentar
O sută de filme şi o înmormântare, inspirat de memoriile cu acelaşi titlu ale lui Michael Kuhn, oferă o privire fascinantă în culisele culturii afacerii cinematografice. Acest documentar semnat de Michael McNamara este cronica ridicării şi prăbuşirii companiei care ne-a oferit "Patru nunţi şi o înmormântare", "Suspecţi de serviciu" şi "Trainspotting - Din viaţă scapă cine poate". Nu pierde această captivantă premieră MGM!

Mai sunt foarte multe alte lucruri legate de Anglia care merită aflate, aşa că stai cu noi în fiecare joi a lunii august şi permite colecţiei de filme din SEARA TEMATICĂ de la MGM Channel să te aducă mai aproape de această insulă minunată, de cultura şi oamenii ei. Va mai rămâne de spus doar atât: BRAVO, ANGLIA!

02 august, 21:00
Voi fi acolo

02 august, 23:00
O sută de filme şi o înmormântare premieră MGM

02 august, 00:35

Carrington

09 august, 21:00
Perechea potrivită

09 august, 22:50
Scoţianul zburător

09 august, 00:45
Luptătorul

16 august, 21:00
Câinele din Baskerville

16 august, 22:35
Tom Jones

16 august, 00:55
Amantul doamnei Chatterly

23 august, 21:00
Robin Hood, prinţul hoţilor

23 august, 23:35
Aventurile trăsnite ale lui Robin Hood

23 august, 01:20
Fantome la castel

30 august, 21:00
Povestea lui John Lennon premieră MGM

30 august, 22:40

Cum am câştigat războiul?

30 august, 00:40
Bătălia pentru Anglia

vezi toate 6 fotografii