Ruleaza acum:

 O lume nebună, nebună, nebună

21.00

HOLLYWOOD CLASIC: DIVELE EUROPENE

Programul MGM HOLLYWOOD CLASIC, din serile de miercuri ale lunii august, încapsulează pasiunea şi fascinaţia DIVELOR EUROPENE. Prezenţa lor scenică exotică şi puterea de atracţie rafinată, au vrăjit Hollywood-ul de atunci şi până în ziua de azi.

A venit un moment în istoria Hollywood-ului când regizorii căutau talent nou, proaspăt pentru filmele lor. Prea mulţi ani fuseseră pe ecran doar frumuseţile americane tipice, blonde, cu ochi albaştri. Publicul tânjea după ceva nou şi exotic, pe care să nu-l mai fi văzut de prea multe ori. Drept urmare, următorul pas logic a fost ca cinematografia să arunce o privire peste ocean şi să importe unele dintre starurile deja în ascensiune în cinematograful european.

În fiecare miercuri, de la 21.00, ai şansa să admiri câte una dintre aceste dive europene şi să te laşi convins şi fermecat de frumuseţea şi talentul lor.

Sophia Loren - Italia

Lasă-te vrăjit de Sophia Loren cu atingerea ei divină în
Omul din La Mancha, în rolul prostituatei din popor Aldonza, care devine nobila Dulcineea – însă doar în imaginaţia lui Don Quijote. Şi vei fi sigur impresionat de interpretarea ei plină de forţă alături de John Wayne în Legenda rătăciţilor.

Jeanne Moreau - Franţa
Nu o rata pe Jeanne Moreau şi felul incredibil de intens în care portretizează o tânără aflată într-o misiune de răzbunare, în drama misterioasă
Mireasa era în negru.

Catherine Deneuve - Franţa
Frumuseţea şi temperamentul lui Catherine Deneuve fac un bărbat (Jean-Paul Belmondo) să uite totul – chiar şi faptul că nu ea e femeia cu care trebuie să se însoare. În
Sirena de pe Mississippi Deneuve joacă cu mare lejeritate o escroacă a cărei ţintă sunt bărbaţii bogaţi.

Cla
udia Cardinale - Italia
În Profesioniştii Claudia Cardinale a fost răpită de bandiţi mexicani şi patru aventurieri sunt angajaţi să o aducă acasă în siguranţă. Însă este posibil ca o femeie curajoasă ca ea să fi fost într-adevăr răpită?

Gina Lollobrigida - Italia
În
Femeia de paie Gina Lollobrigida este Maria, asistenta italiancă atrăgătoare, care stă între pacientul ei, tiranicul bogătaş bolnav Charles Richmond şi nepotul lui Charles, Anthony (Sean Connery) ce urzeşte să pună mâna pe averea unchiului său. Nu pierde interpretarea ei din rolul frivolei femei din Acel noiembrie minunat.

Vanessa Redgrave – Anglia
Trebuie să o vezi pe magnifica Vanessa Redgrave alături de cel ce îi va deveni mai târziu soţ, Franco Nero, în şocantul film de artă
Un loc liniştit la ţară.

Deschide larg uşile şi lasă strălucirea să intre în casa ta în fiecare miercuri seara, de la ora 21.00, cu HOLLYWOOD CLASIC: DIVELE EUROPENE, numai la MGM Channel.

01 august, 21:00
Omul din La Mancha

01 august, 23:30
Legenda rătăciţilor

08 august, 21:00
Mireasa era în negru premieră MGM

15 august, 21:00
Sirena de pe Mississippi premieră MGM

15 august, 23:00
Profesioniştii

22 august, 21:00
Femeia de paie

22 august, 23:10
Un loc liniştit la ţară premieră MGM

29 august, 21:00

Acel noiembrie minunat premieră MGM

vezi toate 6 fotografii