Ruleaza acum:

Orhideea sălbatică

00.25

FAVORITUL MGM: KEANU REEVES

Programul MGM Channel din serile de marţi este dedicat celor mai iubiţi artişti din toate timpurile din lumea cinematografică. În luna august, ne îndreptăm atenţia spre actorul Keanu Reeves.
 
Jucător de hochei în liceu, primul lui rol secundar, în drama sportivă Youngblood i s-a potrivit perfect actorului canadian Keanu Reeves. După aceasta, el s-a mutat la Hollywood, unde a obţinut primele aprecieri ale criticilor pentru interpretarea din sumbra dramă cu adolescenţi,
Băieţii de pe malul râului. Însă abia rolul nebunului Ted din amuzanta serie Bill şi Ted i-a adus popularitatea adevărată şi l-a plasat în conştiinţa marelui public. Ca să scape de imaginea aiuritului hiperactiv, el a abordat roluri mai solicitante, precum cel din drama sofisticată Dragoste şi moarte în Idaho, unde a jucat alături de River Phoenix.

Una peste alta, se poate spune că încă de la începuturile în film, Keanu Reeves a fost distribuit în roluri de inadaptaţi carismatici. Această imagine, a străinului distant care cucereşte instantaneu inimile publicului, a devenit marca sa distinctivă. Nu se ştiu prea multe despre viaţa lui personală, deoarece este foarte priceput în a o ţine la distanţă de ochii publicului. Actorul, al cărui prenume hawaian, Keanu, înseamnă “vânt rece deasupra munţilor”, nu pare să dorească prea multă atenţie în afara laturii profesionale.

În ultimii ani nu prea s-a mai auzit mare lucru despre Reeves, dar se zvoneşte că un nou film din seria Bill şi Ted va ajunge în cinematografe în 2013. Să sperăm că aceste zvonuri se vor dovedi adevărate şi îl vom revedea din nou în rolul lui Ted Logan.

Keanu Reeves merită din plin să fie FAVORITUL MGM al lunii august pentru că:

- pare să fie un tip cu capul pe umeri, căruia îi place să se plimbe cu motocicleta în timpul liber şi din când în când mai face și câte-un film;

- privirea lui intensă şi gânditoare face întotdeauna să leşine femeile;

- este şi acum bun prieten cu partenerul său din Bill şi Ted, Alex Winter. Keanu
l-a ajutat cu mai multe proiecte cinematografice.

Desigur că acestea sunt doar câteva dintre motivele care îl fac pe Keanu Reeves FAVORITUL MGM din august! Vino alături de noi în fiecare marţi seara şi fii cu ochii pe modestul şi adorabilul actor.

07 august, 23:05
Dragoste şi moarte în Idaho

14 august, 22:50
Băieţii de pe malul râului

21 august, 22:50
Bill şi Ted merg în iad

28 august, 23:15

Mătuşa Julia