Most játsszák:

A szicíliai

02:30

TEMATIKUS ÉJSZAKA: NAGYSZERŰ, BRITANNIA!

A Londoni Olimpiai Játékokkal minden figyelem a Brit szigetekre irányul ebben a hónapban. De Nagy-Britannia sokkal többet ígér, minthogy csupán fedelet biztosítson atléták és rajongóik százainak! Az MGM Channel megmutatja Britannia igazi arcát és a különleges filmválogatással jelentkezik. Tartson velünk minden csütörtök este 20:00 órától és bizonyosodjon meg róla, hogy Britannia valóban nagyszerű!

Minden bizonnyal a The Beatles tagjai voltak Nagy-Britannia leghíresebb polgárai. Nemcsak kereskedelmi szempontból könyvelhettek el kiemelkedő sikereket, hanem kivívták a populáris zenei világ kritikusainak elismerését is.
A John Lennon történet című önéletrajzi dráma mélyreható betekintést nyújt a pop legenda, John Lennon karrierjének kezdeti szakaszába. Lennon volt a zenekar egyik alapító tagja. A film bemutatja a sztár emberi kapcsolatait és zenei gyökereit, amelyek nagymértékben formálták életét és zenéjét. A következő filmben pedig megbizonyosodhatnak John Lennon színészi képességeiről is: bemutatjuk a Hogyan nyertem meg a háborút című filmet!

Ha Nagy-Britanniára gondolunk, akkor nem felejthetjük el a közismert legendát, Robin Hoodot, az angol folklór törvényen kívülije hősét, aki "elvesz a gazdagoktól, hogy a szegényeknek adjon". Az MGM Channel tematikus éjszakája két filmet is bemutat a legendás hősről.
A
Robin Hood: A tolvajok fejedelme című filmben Kevin Costner testesíti meg Robin of Locksley-t, aki rabságban töltött évek után visszatér Angliába. Hazaérve tudja meg, hogy édesapját megölte a nottinghami sheriff (Alan Rickman) – Robin megfogadja, hogy megbosszulja apja halálát. Miközben a Sherwoodi-erdőben bujkál, csatlakozik a száműzött falubeliekhez, akik hamarosan bátor vezetőjükké választják.
A
Robin Hood mókás kalandjai igazi komédia Robin Hooddal (George Segal), csatlósaival és Lady Mariannal (Morgan Fairchild). A filmben Robin Hood pénzt szerez, hogy kiszabadítsa jó királyát, Oroszlánszívű Richárdot (Robert Hardy) Ausztria hercegének fogságából.

Szintén valódi brit karakter Sir Arthur Conan Doyle híres nyomozója, Sherlock Holmes is. A nagyszerű detektív logikus érveléséről ismert, és nagyszerűen használja fel törvényszéki orvostani ismereteit a rejtélyes ügyek megoldására. A fantasztikus
A sátán kutyája című filmben Sherlock Holmes (Peter Cook) hűséges társát, Dr. Watsont (Dudley Moore) küldi egy „sátáni kutyával” kapcsolatos ügy tisztázására. Watson eredménytelenül kutatja a titokzatos kutya nyomait, miközben Holmes édesanyja látogatásával foglalatoskodik (Dudley Moore). Dudley Moore, a tehetséges komikus nemcsak a buzgó Dr. Watson szerepét játssza a filmben, hanem ő alakítja Sherlock Holmes anyját is! Ezt feltétlenül látni kell!

Nagyon érdekes szempontból ábrázolja a filmipart a szórakoztató
100 film és egy temetés című dokumentumfilm, amelyet Michael Kuhn azonos című memoárja ihletett. McNamara dokumentumfilmje bemutatja a "Négy esküvő és egy temetés", a "Közönséges bűnözők" és a "Trainspotting" című filmet megalkotó cég felemelkedését és bukását. Ne hagyja ki az MGM Channel premierjét!

Nagyon sok dolgot érdemes tudni Nagy-Britanniáról, ezért tartson velünk minden csütörtökön! Az MGM Channel TEMATIKUS ÉJSZAKÁJA közelebb viszi Önt a fantasztikus szigetországhoz, annak kultúrájához és népéhez! Már csak egyetlen dolgot kell elmondanunk: NAGYSZERŰ, BRITANNIA!

Augusztus 2., 20:00 óra
Csak a zene!

Augusztus 2., 22:00 óra

100 film és egy temetés Premier

Augusztus 2.,23:35 óra
Carrington - A festőnő szerelmei

Augusztus 9., 20:00 óra
Keresem az utam

Augusztus 9., 21:50 óra

A skót kerékpáros

Augusztus 9., 23:45 óra

A nagy ember

Augusztus 16., 20:00 óra
A sátán kutyája

Augusztus 16.,21:35 óra

Tom Jones

Augusztus 16., 23:55 óra
Lady Chatterly szeretője

Augusztus 23., 20:00 óra
Robin Hood: A tolvajok fejedelme

Augusztus 23., 22:35 óra
Robin Hood mókás kalandjai

Augusztus 23., 0:20 óra
Pajzán kísértetek

Augusztus 30., 20:00 óra
A John Lennon történet Premier

Augusztus 30., 21:40 óra
Hogyan nyertem meg a háborút

Augusztus 30., 23:40 óra
Angliai csata

Fotók megtekintése: 6 db