Most játsszák:

Kék ég

18:20

AZ MGM KEDVENCE: KEANU REEVES

Kedd esténként jelentkezik az MGM Channel műsora, amely bemutatja a filmipar kiemelkedő alakjait. Augusztusban Keanu Reeves az MGM KEDVENCE.

Keanu Reeves kanadai színész. Középiskolában jégkorongozott, majd a Youngblood című hockey-drámában szerepelt első alkalommal. Később Hollywoodba költözött, ahol kivívta a kritikusok elismerését a
Féktelen folyó ímű sötét drámával. Mégis az őrült Ted alakításával tett szert világhírnévre a mókás Bill és Ted című sorozat egyik főszereplőjeként. Komolyabb szerepeket is elvállalt, hogy megszabaduljon a „hiperaktív gyökér” imázsától: ilyen pl. az Otthonom, Idaho című dráma, amelyben River Phoenix-szel játszott.

Mindent együttvéve azt mondhatjuk, hogy Keanu Reeves filmes karrierje kezdetétől elsősorban „a szerethető kívülálló” szerepeiben játszott. Hamarosan védjegyévé vált a „megközelíthetetlen idegen” imázsa, aki szinte azonnal elnyeri a néző bizalmát. Nem sokat tudni magánéletéről, mivel kiválóan titkolja a részleteket a közönség előtt. A színész keresztnevének jelentése hawaii nyelven “hideg szél a hegyek felett”. Reeves nem igazán keresi a közönség figyelmét – kizárólag filmes munkái kapcsán jelenik meg a közönség előtt.

A korábbi években nagy volt a csend Reeves körül, de azt beszélik, hogy 2013-ban kerül a mozikba a Bill és Ted következő része. Reméljük, hogy igazak a hírek, és újra láthatjuk majd Ted Logan szerepében!

Keanu Reeves megérdemli, hogy az MGM KEDVENCE legyen augusztusban, mert:

- nagyon normális fickónak tűnik, aki szabadidejében imád motorozni és csak ritkán látható filmszerepein kívül;

- intenzív és elgondolkodó tekintete rendszerint nemcsak a nőket kápráztatja el;

- még mindig jóban van a Bill és Ted másik főszereplőjével, Alex Winterrel. Keanu több filmes projektben is segítette kollégáját.

Természetesen csak pár okot soroltunk fel, amiért Keanu Reeves az MGM KEDVENCE augusztusban! Tartson velünk minden kedd este és nézze meg a közkedvelt színész alakításait!

Augusztus 7., 22:05 óra
Otthonom, Idaho

Augusztus 14., 21:50 óra
Féktelen folyó

Augusztus 21., 21:50 óra
Bill és Ted haláli túrája

Augusztus 28., 22:15 óra
Júlia néni és a tollnok – avagy mindennap új folytatás!